Weteringpad 50
3762 EN, Soest
035 - 60 20 656
info@etbbinnenenbuiten.nl
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten

Telefooninstallaties

Telefooninstallaties

ETB Binnen en Buiten heeft een brede ervaring in het realiseren van doordachte oplossingen in bedrijfscommunicatie. Hierin wordt de mobiliteit van de werknemer, in combinatie met kostenbewaking en kostenbeheersing, steeds vaker centraal gesteld. ETB Binnen en Buiten inventariseert uw wensen en maakt op basis van deze inventarisatie een communicatieplan. Voor de technische realisatie van dit plan worden kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt.

Indien nodig informeren wij u over de ondersteunende mogelijkheden van de overige disciplines en specialisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van mobiele telefonie in uw nummerplan. Hiermee zijn uw collega’s ook extern gemakkelijk te bereiken zonder dat u lange telefoonnummers hoeft te onthouden.

Voice over IP (VoIP)
Vandaag de dag wordt er heel veel gesproken over VoIP. Deze afkorting staat voor Voice over IP. Het is een techniek waarbij spraak (geluid) op basis van het Internet Protocol wordt getransporteerd. Deze techniek zal steeds vaker worden toegepast voor telefonie. Een concreet voorbeeld van IP-telefonie is het ‘internetbellen’ dat door diverse aanbieders van telecommunicatie wordt aangeboden. Bekende VoIP voorbeelden in de consumentensector zijn Skype en VoipBuster, waarbij gratis of tegen zeer lage tarieven via het internet kan worden gebeld.

Naast deze externe vorm van bellen, kan VoIP bedrijfsmatig ook intern veel voordelen bieden. Denk hierbij aan de integratie van telefonie en computer-/datanetwerken, het koppelen van meerdere vestigingen tot één virtueel (telefonie) netwerk en eenvoudige integratie met software.

Voicemail Applicatie
Een voicemail applicatie is een toepassing waarbij meerdere toestellen met een eigen doorkiesnummer ook een eigen “antwoordapparaat” hebben. Afhankelijk van het type telefooncentrale geeft het toestel een signaal dat er een bericht is ingesproken. Er zijn diverse mogelijkheden en toepassingen hiervoor.

Vaak is een voicemail applicatie gecombineerd met Auto Attendant, dit is een toepassing waarbij de beller een keuzemenu krijgt, en kan met het kiezen van een cijfer op het toestel b.v. automatisch naar een afdeling doorgeschakeld worden. Dit voorkomt lang wachten en dus ergernis wanneer de telefoniste druk is met het doorverbinden van binnenkomende lijnen.

Het programmeren van deze applicatie is maatwerk, en wordt specifiek volgens uw wensen uitgevoerd. Een van de merken waar ETB Binnen en Buiten mee werkt is boXit.