Weteringpad 50
3762 EN, Soest
035 - 60 20 656
info@etbbinnenenbuiten.nl
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Veiligheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. De kans dat een inbraakpoging slaagt is aanmerkelijk kleiner wanneer een pand voorzien is van het juiste hang- en sluitwerk, beveiligingsverlichting en/of inbraaksignalering. ETB Binnen en Buiten  heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van een optimaal werkende inbraakbeveiliging afgestemd op uw wensen en op de eventuele eisen van uw verzekering. Uw pand hoeft echt geen Fort Knox te worden om ongenode gasten buiten te laten.

ETB Binnen en Buiten plaatst al jaren beveiligingsinstallaties van het zeer betrouwbare merk Galaxy, geschikt voor kleine woningen tot en met grote bedrijfspanden. Tevens is de Galaxy ook geschikt voor toegangscontrole.

ETB Binnen en Buiten werkt samen met een BORG erkend beveiligingsbedrijf en verzorgt voor U het gehele proces van Risicoanalyse tot en met Certificering van het te beveilgen object.

ETB Binnen en Buiten kan voor U indien nodig de doormelding op een meldkamer regelen. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met meerdere meldkamers

Tevens kan ETB Binnen en Buiten voor U een alarmopvolging regelen. ETB Binnen en Buiten heeft hiervoor connectie met National Response. Dit een samenwerkingverband van 90 beveiligingbedrijven zodat er een nationale dekking gerealiseerd kan worden.