Weteringpad 50
3762 EN, Soest
035 - 60 20 656
info@etbbinnenenbuiten.nl
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten
ETB Binnen en Buiten

Zonnepanelen

ETB Binnen en Buiten B.V. heeft een samenwerkingsovereenkomst met Rexel voor advies en levering van zonnepanelen

Rexel staat garant voor kwaliteit en opbrengst zonne-energie-installatie

   
De afgelopen jaren heeft elektrotechnisch distributeur Rexel Nederland een sterke groei doorgemaakt in de verkoop van zonne-energiesystemen. Rexel kiest hierbij alleen voor partners die staan voor de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo wordt elk zonnepaneel separaat getest middels de flashtest. Daarnaast wordt op de panelen een herverzekering voor energieverlies afgegeven. 
 
“Zonne-energiesystemen worden momenteel negatief in de publiciteit gebracht, wat betreft kwaliteit en opbrengst. In werkelijkheid is het niet zo negatief als wordt gesteld, mits men de juiste keuzes maakt. Als internationaal marktleider wil Rexel installateurs en eindgebruikers graag wijzen op het belang van het kiezen van de juiste producten en leveranciers binnen dit traject. Kwaliteit speelt hierbij een sleutelrol”, aldus Peter Huisman, Leader Business Development Rexel: “Rexel heeft geen betrokkenheid bij de merken en producten die momenteel worden besproken in de pers.”
 
Aangezien Rexel veel waarde hecht aan een kwalitatief hoogwaardige installatie ondersteunt zij de installatiebranche bij het adviseren, calculeren en installeren van de volledige zonne-energie-installatie. Tevens stimuleert Rexel installateurs om de cursus ‘Installeren van zonne-energiesystemen’ te volgen, welke Rexel aanbiedt in samenwerking met BDA opleidingen. Hierdoor borgt Rexel een netwerk van gecertificeerde installatiebedrijven binnen dit marktsegment.
 
Herverzekering van zonnepanelen
Herverzekering van de panelen betekent dat Rexel via haar leveranciers garant staat voor de opbrengst van de panelen in een garantieperiode van 25 jaar. Indien een installatie minder opbrengst levert dan wordt gegarandeerd, zal er compensatie plaatsvinden.